Dit is de reden waarom de originele Joel zijn rol af moest staan aan Pedro Pascal

De reden waarom de originele Joel vervangen is door Pedro Pascal is eigenlijk heel erg simpel.

Adrienne Koolen, 28-02-2023 01:21

Ondertussen weet eigenlijk iedereen die The Last of Us kijkt wel dat de serie eerst een game was. De serie had een groep hele sterke stem-acteurs, maar zij kregen niet hun oude rol terug voor de serie.
Onlangs vertelde The Last of Us schrijver en regisseur, Neil Druckmann, waarom de originele acteurs niet dezelfde rol kregen in de serie. En eigenlijk is de reden heel logisch.

Joel werd gespeeld door niemand minder dan Troy Baker. Hij had de perfecte stem: rauw, stoer en laag. Ook had Ashley Johnson de perfecte stem voor Ellie. Samen hebben deze acteurs de personages tot leven gebracht.

Geen rol in de serie

Als deze acteurs zo goed zijn voor hun rollen, waarom mochten ze dan niet hun personage spelen in de serie? Omdat ze niet op hun personages leken.

Johnson is nu 39 jaar, dus ze kon nooit een 14-jarig meisje spelen. Ook Baker leek helemaal niet op zijn personage. Druckmann omschreef hem als "een lange, magere hipster met gebleekt haar". Dat is natuurlijk niet het uiterlijk wat bij de stoere Joel hoort.

Bekijk hieronder de trailer voor de volgende aflevering en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Riley, Storm Reid, Neil Druckmann, Ashley Johnson, Troy Baker

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix