search
Plotselinge 'bodyswitch' in Jennifer Garners nieuwe film 'Family Leave'
Films / Nieuws

Plotselinge 'bodyswitch' in Jennifer Garners nieuwe film 'Family Leave'

Emma Myers is door fans zelfs al steppende gespot op de straten van Los Angeles voor de opnames van 'Family Leave'.

Na een nacht slapen zijn de persoonlijkheden van de familie Walkers van lichaam gewisseld. Met alle complicaties die daarbij horen. De film Family Leave is binnenkort te bekijken via Netflix.

Tienerproblemen


De twee volwassenen van het gezin worden nu geconfronteerd met tienerproblemen zoals pesten, romantiek, feestjes en niet goed kunnen voetballen. Twee tieners staan nu aan het hoofd van het gezin en krijgen te maken met alle verantwoordelijkheden van een volwassen leven.

Andere kant van de wereld


Gelukkig zijn ze niet de enigen. Een familie aan de andere kant van de wereld is hetzelfde overkomen. Ze moeten met deze groep in contact komen en gaan uitvogelen hoe de uitwisseling van persoonlijkheden binnen het gezin ongedaan te maken.

Sterrencast


Het project heeft een sterrencast met Ed Helms van The Office, Emma Myers van The Girl in the Basement en Jennifer Garner van The Adam Project. Emma Myers is door fans zelfs al steppende gespot op de straten van Los Angeles voor de opnames van Family Leave.

Nog niet af


Er is online nog weinig tot geen beeldmateriaal over de film te vinden. Het filmen stopt volgens de planning rond april 2023. Zo meldt What's on Netflix. Daarna kunnen we Family Leave op Netflix verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen