search
Hoe 'The Mandalorian' omgaat met dat niet iedereen 'The Book of Boba Fett' heeft gezien
Series / Nieuws

Hoe 'The Mandalorian' omgaat met dat niet iedereen 'The Book of Boba Fett' heeft gezien

Fans die 'The Book of Boba Fett' niet hebben gezien kunnen dat volgens showrunner Jon Favreau makkelijk oplossen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na meer dan twee jaar wachten keert The Mandalorian deze week eindelijk terug voor het derde seizoen. Er gebeurden echter enkele belangrijke dingen voor Mando (Pedro Pascal) en Grogu in The Book of Boba Fett vorig jaar, en sommige fans van The Mandalorian zijn daar niet al te blij mee.

Niet iedereen heeft The Book of Boba Fett namelijk gezien. Sommige fans hebben op Twitter hun ergernis geuit over de Disney+-series, omdat ze de emotionele reünie tussen Mando en Grogu in de spin-off-serie hebben laten plaatsvinden.

Samenvattingen en user-generated content


Showrunner Jon Favreau kan fans die The Book of Boba Fett niet hebben gekeken echter gerust stellen. Onlangs vertelde hij aan Empire dat er samenvattingen zullen zijn voor degenen die de reünie hebben gemist:

"Voor mensen die The Book Of Boba Fett niet hebben gezien, zullen we op Disney+ video's hebben die mensen helpen de informatie in te halen", legt Favreau uit.

"En er is genoeg user-generated content op het internet die mensen helpt om up to date te komen, wat een hulpmiddel is dat ik gebruik als ik naar een serie kijk nadat deze een tijdje uit de lucht is geweest. Het is niet alleen de serie, het is de gemeenschap rondom de serie. Ik heb door mijn ervaringen met Marvel geleerd hoe geavanceerd het publiek is".

The Mandalorian seizoen 3 is vanaf 1 maart te zien op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen