Bekend actrice wil dolgraag in 'The White Lotus' seizoen 3 spelen

Bette Midler laat weten dat ze dolgraag in het derde seizoen van 'The White Lotus' wil spelen omdat ze helemaal gek is op de serie.

Nienke Sterken, 28-02-2023 10:32

Bette Midler laat weten dat ze dolgraag de cast van The White Lotus wil versterken in het derde seizoen en ze vertelt waarom ze de serie zo leuk vindt.
In november is bekendgemaakt dat de serie wordt verlengd, maar er zijn nog geen acteurs of actrices bevestigd voor het nieuwe seizoen.

Er gaan echter al een tijdje geruchten rond over de cast van seizoen 3. Zo liet Bette Midler in een recent interview weten dat ze zich in een mum van tijd bij de cast zou voegen als ze de kans krijgt.Waarom 'The White Lotus'?

In het interview geeft ze aan dat ze dol is op de serie. De manier waarop de hogere klasse wordt weergegeven is een van de redenen en ook de bijbehorende humor vindt ze leuk. In het interview vertelt ze het volgende:

"Mike White spot met de ergste mensen, de bevoorrechte en rijke mensen die zich niet kunnen gedragen. Iedereen ziet graag hoe zij hun verdiende loon krijgen. Ik kan daar echt van genieten"

Daarna gaat ze verder: "Ik lach graag. Ik hou ervan om te lachen, maar we doen het simpelweg niet genoeg. Ik zoek dus echt naar de dingen die me laten lachen."

Kans op een rol

In seizoen 2 hebben we helaas afscheid moeten nemen van een paar personages. Maar hierdoor komt er misschien wel een plekje vrij voor een nieuw personage dat gespeeld kan worden door Midler.

Daarnaast gaat de cast grotendeels veranderen in het aankomende seizoen. We kunnen daardoor een hoop nieuwe gezichten verwachten. Er is dus zeker een kans dat Midler een van de nieuwe rollen bemachtigt voor het derde seizoen van The White Lotus.

Helaas hebben we nog geen concrete antwoorden, maar Midler zou een echte aanvulling zijn in The White Lotus met haar grote fanbase en de nodige ervaring in de komedie-industrie.


Stream de eerste 2 seizoenen van The White Lotus op HBO Max.
Lees meer over: The White Lotus, HBO, HBO Max, Bette Midler

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in