search
Gave beelden 'Gotham Knights' tonen stad in chaos na dood van Bruce Wayne
Series / Trailer

Gave beelden 'Gotham Knights' tonen stad in chaos na dood van Bruce Wayne

In de nieuwe promo krijgt de kijker een glimp te zien van de uitdagingen voor de 'knights'.

Wat zou Gotham zijn zonder Batman? Deze nieuwe DC-serie zoekt uit hoe een groep nieuwe superhelden de stad moet redden zonder de hulp van The Dark Knight. Bekijk de nieuwe promotievideo van Gotham Knights hieronder.

De superheldenserie is ontwikkeld door The CW en is gecreëerd door James Stoteraux, Natalie Abrams en Chad Fiveash. De hoofdrollen zijn weggelegd voor leden van de Batman-familie en andere personages van de DC Comics, die klaarstaan om (wederom) Gotham te moeten redden.

In 2022 kwam er een gelijknamige videogame uit, die tevens verhaalt over meerdere personages na de dood van Batman. Daarin moeten Nightwing, Batgirl, Robin en Red Hood samen een manier vinden om de horde aan schurken in Gotham te verslaan.Wat is het plot van Gotham Knights?


De synopsis van de serie is kort maar krachtig: "In de nasleep van de moord op Bruce Wayne smeedt zijn rebelse geadopteerde zoon een onwaarschijnlijke alliantie met de kinderen van Batmans vijanden als ze er allemaal ingeluisd worden voor de moord op de Caped Crusader."

Vanaf 14 maart 2023 zal de superheldenserie Gotham Knights worden uitgezonden door The CW. Check de promo hieronder.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen