search
Eindelijk startdatum en teaser voor 'The Walking Dead: Dead City'
Series / Trailer

Eindelijk startdatum en teaser voor 'The Walking Dead: Dead City'

De nieuwe spin-off van de zombieserie komt steeds dichter- en dichterbij.

Waar de eerdere teaser voor The Walking Dead: Dead City enkel meldde dat de serie er "snel" aan kwam, is nu met een nieuwe teaser een meer exacte datum gedeeld. In juni 2023 zal de spin-off eindelijk uit gaan komen. Bekijk de teaser hieronder.

Eli Jorné, die al voor langere tijd betrokken was bij de originele serie The Walking Dead, zal voor de spin-off optreden als showrunner. Daarin volgt de kijker de omzwervingen van Maggie en Negan, die hen naar het postapocalyptische New York brengen.

De bekende stad is gevuld met ondoden, brute overlevenden en natuurlijke gevaren, die een eigen anarchistische wereld vormt. De nieuwe promo lijkt uit te leggen waarom Maggie Negan laat meegaan op deze reis, en waarom ze überhaupt naar Manhattan moeten. De serie zal naar verluidt enkele jaren na de originele serie plaatsvinden.



Waar gaat de rest van The Walking Dead naartoe?


De rest van de originele cast gaat niet bij de pakken neerzitten. Ook Daryl krijgt zijn eigen spin-off, die zich in Frankrijk zal afspelen. Ook Rick en Michonne gaan samen op pad voor een nieuw avontuur.

In juni zal dus The Walking Dead: Dead City uitkomen. Bekijk hieronder de teaser.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen