search
Amazon in rep en roer door nieuwe 'The Lord of the Rings'-films?
Series / Nieuws

Amazon in rep en roer door nieuwe 'The Lord of the Rings'-films?

Is Amazon geschrokken van het nieuws dat er nieuwe The Lord of the Rings-films ana zitten te komen?

Het lijkt erop dat er genoeg ruimte is in Middle-earth voor iedereen. Ondanks dat Warner Bros. onthuld heeft nieuwe The Lord of the Rings-films te gaan maken, is Amazon niet bang dat het hun kijkers verliest.

Amazon Studios is natuurlijk het bedrijf achter de peperdure The Lord of the Rings-serie The Rings of Power, waarvan het eerste seizoen sinds vorig jaar op Prime Video staat.

The Lord of the Rings-films


Maar The Rings of Power is de komende jaren niet de enige nieuwe The Lord of the Rings-content om naar uit te kijken. Onlangs kondigde Warner Bros. aan dat ze aan meerdere The Lord of the Rings-projecten werken.

Wellicht geeft dat Amazon de nodige zorgen voor hun toekomst met de franchise, maar als dat zo is geven ze het niet toe. Op de vraag hoeveel LOTR te veel is voor de fans, antwoordde ze als volgt:

"We zullen zien. We houden van onze originele serie. We zijn er enorm trots op en hebben voor de lange termijn geïnvesteerd. Dus we denken zeker dat er genoeg fanliefde is om de onze serie lang vol te houden."

Een beetje competitie is natuurlijk nooit verkeerd. Het eerste seizoen van The Rings of Power werd niet geweldig ontvangen, en nu met de komst van een aantal extra The Lord of the Rings-films van Warner Bros. zal de druk alleen maar verhogen om een extra sterk tweede seizoen aan te leveren.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is nu te checken op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen