search
Acteur uit 'Stranger Things' solliciteert naar grote filmrol

Acteur uit 'Stranger Things' solliciteert naar grote filmrol

Jamie Campbell Bower uit 'Stranger Things' ziet zichzelf erg graag de schurk Scarcrow spelen in een Batman project.

Patricia Koning
Nu James Gunn bezig is met het plannen van nieuwe DC Universe projecten komt Bower alvast naar voren met de mededeling dat hij wel één van de schurk-rollen op zich zou willen nemen.

Wat sprak Bower aan?


Geek House Show vroeg Bower welke rollen hem aan zouden spreken in DC of in Marvel. Hij gaf daar grijzend het volgende antwoord op.

"Er is de laatste tijd veel gepraat over Scarecrow, dat zou erg cool zijn. Om zo'n rol te vervullen, dat zou leuk zijn. Hoe griezelig en geweldig zou dat zijn!"Batman project


James Gunn heeft onthuld dat het eerste Batman project The Brave and the Bold zal zijn. Het zal een versie bevatten van de Dark Knight die samenwerkt met Damian Wayne en de rest van de Wayne familie. Uiteindelijk zal er nog steeds een populaire schurk nodig zijn om het hele project te verankeren. Scarecrow zou in dit geval een goede optie kunnen zijn als slechterik.

Vecna van 'Stranger Things'


Vecna's fysieke uiterlijk is sterk beïnvloed door Dungeons and Dragons. Bower legde vorig jaar het langdurige proces uit om zichzelf te transformeren. Nadat de eerste leessessie voor deze rol niet helemaal goed geland was, werkte Bower aan de rol voor Vecna. Hij deed hiervoor veel naslagwerk en focuste zich vooral op Hellraiser en Doug Bradley.

En nu?


Of we Bower terug gaan zien in een komend Batman project zal de tijd gaan uitwijzen. Na zijn rol als Vecna in Stranger Things maar ook bijvoorbeeld zijn rol als de jonge versie van Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien wij dat wel zitten.Aanbevolen artikelen