search
'Drive to Survive' is gelijk een monsterhit op Netflix
Series / Nieuws

'Drive to Survive' is gelijk een monsterhit op Netflix

Binnen een mum van tijd staat de serie bovenaan de lijst van meest bekeken series.

Het zijn op Netflix vaak de spannende, maar vooral fictieve series die geregeld op de eerste plaats van meest bekeken series belanden. Onder het Nederlandse publiek blijkt echter ook sport en racen goed te kunnen scoren in het vijfde seizoen over de Formule 1.

Het is nog maar een paar dagen geleden dat de docuserie Formula 1: Drive to Survive op Netflix uitkwam en nu al voert het de top 10 aan van meest bekeken series op het moment. De populariteit van de sport zit al een aantal jaar in de lift, mede door het succes van Max Verstappen, wat kan verklaren waarom de serie het op Netflix zo goed doet.

Een behoorlijke blik achter de schermen


Inmiddels alweer bezig aan het vijfde seizoen, Formula 1: Drive to Survive is een docuserie die gedurende meerdere seizoenen het kampioenschap van het FIA Formule 1 racen volgt. In de serie komen coureurs, teambazen, en monteurs aan het woord en krijgt de kijker een blik achter de schermen van alles wat in deze racewereld omgaat.

De fans moesten in het vorige seizoen helaas de Nederlandse trots Verstappen missen. Hij weigerde mee te werken aan de serie vanwege de werkwijze van de producenten. Hij vond vooral dat hij in interviews niet goed neergezet werd. Na goede gesprekken en de belofte dat Verstappen goed neergezet zou worden is ook hij in seizoen vijf weer van de partij.

Kijk nu het vijfde seizoen van Formula 1: Drive to Survive op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen