search
Robert de Niro krijgt eigen Netflix-serie 'Zero Day' in handen
Series / Nieuws

Robert de Niro krijgt eigen Netflix-serie 'Zero Day' in handen

Dit zal de eerste televisieserie gaan worden waar De Niro zich aan waagt.

Netflix heeft officieel naar buiten gebracht dat Robert de Niro is binnengehengeld als de ster en uitvoerend producent voor de aankomende thrillerserie Zero Day. De logline belooft dat dit een heel ander soort verhaal gaat worden dan we van de oude (gangster)baas gewend zijn.

Hiermee is De Niro aan boord gekomen van zijn eerste televisieserie ooit. De regie ligt in handen van Lesli Glatter, die tevens zal optreden als producent. Verder zijn ook Pulitzer Prize-winnaar Michael S. Schmidt, Eric Newman onder Grand Electric Productions en Noah Oppenheim van de partij in het productieteam.

Hiermee zijn er een paar sterke namen samengebracht om een intens verhaal te vertellen. Een pittige rol, die De Niro mag gaan waarmaken.

De mening van Netflix


Peter Friedlander, de vice-president van Scripted Series op Netflix, heeft er alle vertrouwen in. Hij deelde over de serie: "'Zero Day' is een gewiekste, hartverscheurende samenzweringsthriller die het publiek op het puntje van hun stoel zal houden."

Zijn verklaring gaat verder: "Wat een eer om dit A-list kaliber van talent bij elkaar te hebben, aangevoerd door de iconische Robert De Niro en tot leven gebracht door de ongeƫvenaarde talenten van Eric Newman, Noah Oppenheim, Lesli Linka Glatter en Michael S. Schmidt."

Waar gaat Zero Day over?


De logline luidt:"Zero Day' stelt de vraag die iedereen bezighoudt - hoe ontdekken we de waarheid in een wereld in crisis, een wereld die schijnbaar wordt verscheurd door krachten buiten onze controle? En in een tijdperk dat bol staat van complottheorieƫn, hoeveel van die krachten zijn producten van ons eigen handelen, misschien zelfs van onze eigen verbeelding?"

De logline verklapt nog niet veel, en helaas is er qua releasedatum ook nog maar weinig bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen