search
Heel slecht nieuws voor 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Heel slecht nieuws voor 'Star Trek: Discovery'

Na vijf seizoenen komt 'Star Trek: Discovery' tot zijn einde.

Teleurstellend nieuws voor fans van de Star Trek serie Discovery: na het vijfde seizoen zal het sci-fi-drama helaas tot zijn einde komen. Dat heeft Paramount+ onlangs bevestigd.

Het aankomende vijfde seizoen van Star Trek: Discovery zal het laatste seizoen van de serie zijn. De opnames van het nieuwe seizoen zijn grotendeels voltooid, maar door deze aankondiging worden er extra opnames gemaakt om een goede afsluiting van de serie te verzorgen.

Geen verrassing


De beslissing om de serie te annuleren is niet verrassend. Naveen Chopra (CFO van Paramount Global) heeft namelijk eerder deze week op een conferentie verteld dat het bedrijf in 2024 mogelijk minder uitgeeft aan streaming content dan eerder was voorspeld in de nasleep van de samenvoeging van Paramount+ en Showtime.

Naast Discovery, komt ook Star Trek: Picard tot een einde na het huidige derde seizoen. Strange New Worlds blijft hierdoor over als de enige live-action Star Trek-serie. Wel zijn er ook nog de geanimeerde Star Trek: Lower Decks en Star Trek: Prodigy series.

Het is bevestigd dat het laatste seizoen begin 2024 in première gaat. Het is nog niet bekend of dit seizoen ook in Nederland te zien zal zijn.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen