De grootste angst van de makers bij 'The Last of Us'

De makers van The Last of Us waren ongelofelijk zenuwachtig tijdens het filmen van de serie en wel om een goede reden.

Adrienne Koolen, 03-03-2023 10:50

Iedere serie liefhebber heeft ondertussen van The Last of Us gehoord. Binnen enkele afleveringen was deze serie een enorm succes. Toch waren de makers erg nerveus toen ze aan dit project begonnen.
The Last of Us is een verfilming van de gelijknamige game van Naughty Dog. Het gebeurt wel vaker dat een game verfilmd wordt, maar geen enkele serie heeft het zo goed gedaan als The Last of Us.

De serie zit geweldig in elkaar met een wereld die mooi opgebouwd wordt, personages die groeien gedurende de afleveringen, spannende gevechten en hartverscheurende momenten.

Zenuwen tijdens het maken van de serie

Het is dan ook raar om te bedenken dat makers Craig Mazin en Neil Druckmann in het begin niet zeker wisten of de serie wel goed zou zijn.

In een gesprek met de cast vertelde Mazin waarom ze zo nerveus waren. Lees hieronder zijn quote.

"De gamers hebben het verhaal niet één of twee keer meegemaakt, maar meerdere keren. Ze hebben dus intimiteit opgebouwd met deze personages. Daarom denk ik dat veel fans nerveus waren over de aanpassing van de game, en dat begrijp ik. Ik was ook nerveus."

Bekijk hieronder het gesprek tussen de makers en de cast en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Riley, Storm Reid, Neil Druckmann, Craig Mazin

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix