Deze acteurs verdedigen controversiële serie 'The Idol' na stevige kritiek

"Werken met Sam Levinson is een ware samenwerking in elke vorm"

Daan Kusen, 04-03-2023 11:13

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De serie The Idol, van The Weeknd en co-producent Sam Levinson, ligt onder vuur. Toch blijven The Weeknd, die doorgaans gewoon Abel Tesfaye heet, en actrice Lily-Rose Depp de serie en Sam Levinson verdedigen.

Van streek gemaakt?

Rapper, acteur en producent The Weeknd reageerde op het artikel van het blad Rolling Stone, dat de toestanden bij The Idol aan het licht bracht, met spot en een korte clip uit de show.

"Hebben we jullie van streek gemaakt?" vraagt Tesfaye aan Rolling Stone.Noah Shachtman van Rolling Stone heeft daarop gereageerd met "Helemaal niet" en twee covers van het tijdschrift waarop The Weeknd staat afgebeeld met koppen die verwijzen naar het wilde leven van de rapper met seks, drugs en rock & roll.Lily-Rose Depp

Ook actrice Lily-Rose Depp, die Jocelyn speelt in The Idol, komt op voor de show en voor Sam Levinson.

"Sam is, om zoveel redenen, de beste regisseur waar ik ooit mee gewerkt heb.
Nooit heb ik me meer gesteund of gerespecteerd gevoeld in een creatieve ruimte, nooit werd mijn inbreng en mijn mening meer gewaardeerd,"
vindt de actrice.

Werken met Sam is op elke manier een ware samenwerking. Hij huurt mensen in wiens werk hij bewondert en heeft altijd een omgeving gecreëerd waarin ik me gezien, gehoord en gewaardeerd voelde," concludeert Depp.The Idol zal later dit jaar op HBO verschijnen.
Lees meer over: the weeknd, abel tesfaye, lily rose depp, sam levinson, the idol, euphoria, kritiek, ophef

Populair nieuws