search
Deze beroemdheid had destijds een rol als vampier in 'Buffy the Vampire Slayer'
Series / Video/clip/featurette

Deze beroemdheid had destijds een rol als vampier in 'Buffy the Vampire Slayer'

Deze beroemdheid was destijds een piepjonge vampier in 'Buffy the Vampire Slayer'.

Sarah Michelle Gellar plaatste onlangs een bijzondere foto op haar Instagram. Het was een kiekje uit de tijd dat zij en Pedro Pascal collega's waren. De acteur had namelijk een gastrol in Buffy the Vampire Slayer.

Entertainment Tonight had een rode loper-gesprekje met Pascal. De acteur was stomverbaasd toen hij over Gellar's Insta-post hoorde, maar wist het nog precies. In de clips hieronder kun je hem zien als piepjonge vampier Eddie.

's Nachts ijs eten


Het betreft hier aflevering 1 van seizoen 4 van de serie. De acteur herinnerde zich alles nog. Een enthousiaste Pascal: "Ze bewaarde ijs in haar trailer, en ze vroeg of ik daar trek in had. Ze ging speciaal terug om het te halen. We filmden 's nachts, op de campus van de Universiteit van Californië. Alleen hadden ze de set nog niet afgebouwd, dus we zaten ijs te eten en te wachten".

Verder lunchte hij met zijn vampier-schmink op, en miste de première van het toneelstuk waarin hij destijds speelde. Dit als gevolg van overlappende productieschema's. Gellar herinnert hij zich als een leuke en vriendelijke collega. De actrice herinnert het zich duidelijk ook zo.

Buffy the Vampire Slayer kun je streamen op Disney+.

Hieronder zie je Buffy's ontmoeting met Eddie:



En hier zie je hoe de ontmoeting afloopt:




Aanbevolen artikelen