search
Fans van 'Buffy' door het dolle door reünie Sarah Michelle Gellar en James Marsters
Series / Nieuws

Fans van 'Buffy' door het dolle door reünie Sarah Michelle Gellar en James Marsters

Na bijna 20 jaar zijn een aantal acteurs van deze iconische serie weer samen te zien.

Sarah Michelle Gellar zal bij velen nostalgische gevoelens oproepen. Zo is ze bekend van Scooby-Doo maar ook van de iconische serie Buffy the Vampire Slayer. Fans zijn door het dolle heen door een geposte foto van de actrice.

In een post op instagram is namelijk te zien hoe ze met James Marsters, die ook in Buffy speelde, op een rode loper staat. Zelfs Scooby-Doo fans zullen een sprongetje maken bij het zien van de actrice met haar man Freddie Prinze jr.

Bekijk op instagram


Grote invloed


De foto is gemaakt bij de première van de serie Wolf Pack. Het is geen verrassing dat Gellar hierbij aanwezig was. Ze heeft namelijk zelf meegewerkt aan gloednieuwe serie.

Gellar had onlangs een gesprek met The New York Times en sprak over hoe haar zeven jaar als Buffy haar heeft voorbereid op Wolf Pack.

"Vooral nu ga ik mijn projecten in als uitvoerend producent," legde Gellar uit. "Wolf Pack, bijvoorbeeld. Ik heb twee jonge meisjes en twee jonge jongens in de serie. Ik heb het vanaf dag 1 heel duidelijk gemaakt dat als er dingen zijn waarover de productie met hen wil praten, ik wil dat ze dat via mij doen. Want ik heb in dezelfde positie gezeten. En ik wil dat de performers altijd een veilige ruimte hebben."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen