Dit is het moment waarop 'The Flash' definitief ten einde komt

De datum voor de allerlaatste aflevering van The Flash ooit is bekend.

Adrienne Koolen, 06-03-2023 09:07

The Flash komt nu echt bijna ten einde en de datum voor de laatste aflevering is nu ook al bekend. Na 9 seizoenen wordt het dan toch echt langzaam tijd om afscheid te nemen van de superhelden.
The CW heeft de officiële uitzenddatum van het allerlaatste aflevering van seizoen 9 bekendgemaakt. Het einde is nu dus echt nabij.

Seizoen 9 heeft in totaal 13 afleveringen en met nog minder dan 10 afleveringen wordt het een heel erg bitterzoet einde.

De laatste uitzenddatum

De 13e en allerlaatste aflevering van The Flash zal op 24 mei te zien zijn. Dit houdt ook in dat er een paar onderbrekingen zijn in het uitzenden van de afleveringen.

Ook zal er een herhaling uitgezonden worden, namelijk op 22 maart. In de laatste afleveringen zullen nog spannende verhaallijnen geïntroduceerd worden voordat Barry Allen en alle fans echt afscheid moeten gaan nemen.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Flash op Netflix.

Lees meer over: The Flash, Rogues, Barry Allen, Red Death, Grant Gustin, Netflix, John Wesley Shipp, Tedd Sears, Stephen Amell, Oliver Queen, David Ramsey, John Diggle, Javivia Leslie, Ryan Wilder

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix