search
Het nieuwe aanbod aan films bij diverse diensten deze week
Films / Nieuws

Het nieuwe aanbod aan films bij diverse diensten deze week

Netflix, Disney+ en Videoland hebben deze week een aantal nieuwe films die we kunnen kijken bij de diensten.

Ook deze week is er weer voor ieder wat wils. Een aantal nieuwere films, oudere films, wat minder bekende films en een docufilm.

Netflix


Vanaf woensdag 8 maart kun je de Faraway streamen bij de dienst.

Nadat ze een huis op een Kroatisch eiland heeft geërfd, begint een vrouw aan een spontane reis die haar levensvreugde nieuw leven inblaast en de deur naar een nieuwe liefde opent.Vrijdag 10 maart komt Netflix met Have a Nice Day!. Deze Mexicaanse komedie-drama kan je vanaf die dag streamen.

Een gepensioneerde radiopresentator pakt boodschappen in om geld te verdienen zodat hij bij het jubileumfeest van zijn voormalige werkgever kan zijn. Daar hoopt hij zich te herenigen met de liefde van zijn leven.

Vanaf 10 maart kan je ook Luther: The Fallen Sun bekijken. Gaat deze film de verwachtingen waarmaken? Nog even wachten en dan kan je ook deze film streamen.

Een gruwelijke seriemoordenaar maakt de straten van Londen onveilig. Rechercheur John Luther zit in de gevangenis en baalt ervan dat hij de psychopaat nooit heeft kunnen vangen. Hij besluit te ontsnappen uit de gevangenis en alsnog achter deze psychopaat aan te gaan.Disney+


Woensdag 8 maart komt Disney + met MPower. De docu stream je vanaf de 8ste bij de dienst.

MPower is een eerbetoon aan de Marvel-vrouwen, die op het scherm en daarbuiten, iconische helden tot leven hebben gebracht.

Videoland


Videoland voegt deze week ook een aantal films toe aan het aanbod. Vanaf dinsdag 7 maart kijk je Come Away op de dienst.

Als de oudste broer van Alice en Peter bij een tragisch ongeluk overlijdt, gaan hun ouders kapot van verdriet. Om de pijn te verzachten, gaan de kinderen op in hun eigen fantasiewereld. Alice en Peter komen terecht in Wonderland en Neverland en moeten een keuze maken tussen het echte leven en hun ingebeelde wereld.Zondag 12 maart komt Videoland met Patriots Day. Deze kan je vanaf die dag streamen bij de dienst.

Een dag uit de geschiedenis die nooit vergeten zal worden. Tijdens de Boston marathon gaan twee bommen af. Terwijl de hulpverleners alles geven om de slachtoffers te redden, wordt de jacht op de terroristen direct geopend.Totale aanbod deze week


Even overzichtelijk alles op een rij. Deze films kun je deze week bekijken bij de diverse diensten.

Netflix
Woensdag 8 maart Faraway
Vrijdag 10 maart Have a Nice Day!
Vrijdag 10 maart Luther: The Fallen Sun

Disney+
Woensdag 8 maart MPower

Videoland
Dinsdag 7 maart Comeaway
Zondag 12 maart Patriots DayInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen