search
'Unprisoned'-ster Kerry Washington vindt haar nieuwe serie Amerikaans verhaal over helen
Series / Nieuws

'Unprisoned'-ster Kerry Washington vindt haar nieuwe serie Amerikaans verhaal over helen

Het is volgens haar een serie waar veel mensen zich mee kunnen identificeren.

De gloednieuwe serie Unprisoned is vanaf komende week te streamen op Disney+. Tijdens de première van de serie in de Verenigde Staten vertelde hoofdrolspeelster Kerry Washington over waarom deze serie zo herkenbaar is voor vele kijkers.

Oorspronkelijk geproduceerd door Hulu gaat de serie Unprisoned over de relatietherapeute en alleenstaande moeder Paige, gespeeld door Washington, wiens leven op zijn kop komt te staan als haar vader, gespeeld door acteur Delroy Lindo, vrijgelaten wordt uit de gevangenis en bij haar en haar tienerzoon komt intrekken.

Vergelijkbaar in verschillende omstandigheden


Washington vertelt in een interview: "We vertellen veel verhalen over hoe het is om de gevangenis in te gaan en hoe het er van binnen uitziet. Maar echt de reis onderzoeken hoe het is om terug in de maatschappij te komen en het verhaal te vertellen over iemand lief te hebben die een voormalig gevangene is geweest is zo ontzettend belangrijk."

Maker van de serie Tracy McMillan gaat hierop door: "Ik wilde een familie laten zien waar iedereen zich mee kan identificeren, ook al gaan ze hele specifieke omstandigheden aan. Dit is in de kern een vader-dochter verhaal. Het is een verhaal over een vrouw die de relatie met haar vader probeert te herstellen en iedereen kan zich daarin herkennen."

Stream vanaf 10 maart de nieuwe serie Unprisoned op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen