Joseph Gordon-Levitt over zijn enorme hufter in de topserie 'Poker Face'

Acteur Joseph Gordon-Levitt verteld over zijn ervaring met zijn onuitstaanbare personage in 'Poker Face'.

Fleur van Laar, 05-03-2023 18:48

De nieuwkomer serie Poker Face kent veel spraakmakende personages. Zo hebben ze niet allemaal een sympathiek karakter. Acteur Joseph Gordon-Levitt doet een boekje open over hoe het is om zo een van de vreselijke personages te mogen spelen.
In de serie organiseert een technologie miljardair een pokerspel met hoge inzet tussen vrienden, maar de avond neemt een wending wanneer lang gekoesterde geheimen worden onthuld, een uitgebreid wraakcomplot zich ontvouwt en dieven inbreken.


Een bijzondere rol

In de aflevering speelt Gordon-Levitt een extreem onaangename rijke man met huisarrest die een joy ride maakt als zijn enkelband niet meer werkt, waardoor hij nog meer misdaden veroorzaakt. Tijdens een interview met Variety vertelde Gordon-Levitt over het spelen van de nieuwste schurk van de serie.

"Of we het nu willen toegeven of niet, er is een deel van ons dat van binnen een egoïstisch verwend nest is," legde Gordon-Levitt uit. "En dan zijn er degenen onder ons die ernaar streven aardig te zijn omdat we geleerd hebben het beest in ons te overwinnen. En deze man is dus gewoon door en door een klootzak. Dat is het leuke aan acteren, het slechtste deel van de menselijke natuur naar boven laten komen."

De serie is helaas alleen te bekijken bij de streamingdienst Peacock die nog niet in Nederland beschikbaar is.
Lees meer over: Poker Face, Peacock, Joseph Gordon Levitt, Natasha Lyonne

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in