search
'Andor'-ster is blij dat de 'Star Wars'-serie straks afgelopen is
Series / Nieuws

'Andor'-ster is blij dat de 'Star Wars'-serie straks afgelopen is

Deze acteur uit de geliefde serie lijkt niet al te somber te zijn over het laatste seizoen.

Hoewel velen het jammer vinden dat Andor afgelopen is na het tweede seizoen lijkt deze acteur erg blij met het einde van de serie. Maar geen zorgen dit is gelukkig niet zo erg als het klinkt.

Andor is de vierde live-action serie in de Star Wars franchise, evenals een prequel op zowel de spin-off film Rogue One (2016) en de originele Star Wars film (1977). De serie volgt rebelspion Cassian Andor tijdens de vijf jaar die leiden tot de gebeurtenissen van de twee eerder genoemde films.

Een opluchting


De serie zal slechts twee seizoenen duren en het lijkt erop dat Luna blij is dat hij na het filmen van het tweede seizoen klaar is. In een nieuw interview met Variety onthult Luna zijn opluchting over dat de serie afloopt.

"Dit is het laatste seizoen voor Andor," onthulde Luna. "Het is maar een show van twee seizoenen, die echt belangrijk is voor mijn mentale gezondheid. Maar omdat ik weet dat dit het einde is, wil ik ervan genieten en het beste uit deze ervaring halen."

Na het grote succes van de serie lijken fans wel wat meer moeite te hebben met de korte duur van de serie. Zo denken velen dat de kans klein is dat de franchise nog eens zo een goede serie zal uitbrengen.



Andor is te streamen op Disney +.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen