Seizoen 5 van 'Stranger Things' gaat de fans mogelijk heel blij maken

Seizoen 5 'Stranger Things' gaat fans blij maken

'Stranger Things'-acteur David Harbour hint op een huwelijk tussen Joyce en Hopper.

Nina Beerendonk, 8 maart 2023 08:51

Al sinds het eerste seizoen hopen veel Stranger Things-fans dat Chief Hopper (David Harbour) en Joyce Byers (Winona Ryder) samen zouden komen. Hoewel seizoen 4 de twee al bij elkaar bracht, heeft Harbour onthuld dat er wellicht nog meer aankomt voor de twee.
De relatie tussen Joyce en Hopper zag de kijker al van kilometers ver aankomen, maar dat betekent niet dat fans minder blij waren. En daar houdt het niet op, want volgens Harbour zit er in seizoen 5 van Stranger Things misschien wel een huwelijk in voor Hopper en Joyce.

Geslaagde verhaallijn

Tijdens Middle East Film & Comic-Con werd Harbour gevraagd of de twee personages zouden trouwen, waarop hij het volgende antwoordde:

"Ik bedoel, ze verdienen elkaar min of meer. Ik denk dat het zo zal zijn... Ik weet het niet, we zullen moeten zien waar het heen gaat. Ik bedoel, ik denk dat het een heel leuk seizoen voor de twee zal worden op basis van wat er eerder is gebeurd".

"De Duffers hebben een goede manier om dingen precies te laten gebeuren zoals je wil dat ze gaan gebeuren. De meeste verhaallijnen slagen. Dus ik denk dat ze dat ook zullen doen met deze relatie"
.

De productie van het laatste seizoen gaat pas deze zomer van start, dus het is waarschijnlijk dat dit puur speculatie was van Harbours kant. Maar wie weet denken makers The Duffer Brothers dezelfde richting op.

Stranger Things seizoen 5 verschijnt hoogstwaarschijnlijk in 2025 op Netflix.


Lees meer over: Stranger Things, Netflix, David Harbour, Winona Ryder

Populair nieuws