search
Einde in zicht voor HBO's Emmy winnende komedieserie 'Barry'
Series / Nieuws

Einde in zicht voor HBO's Emmy winnende komedieserie 'Barry'

Het aankomende vierde seizoen van deze komedie-noir zal gelijk het laatste zijn.

De door velen geprezen donkere komedie Barry van Bill Hader zal het verhaal in het vierde seizoen afronden. In een nieuwe teaser is te zien hoe de voormalig marinier vanuit de gevangenis plannen beraamt voor de ultieme wraak.

Het is er één in het rijtje van series die recentelijk of binnenkort komen te eindigen. Sommigen omdat ze simpelweg gecanceld worden door streamingdiensten, anderen omdat het verhaal gewoon klaar is. De hitserie Succesion is bijvoorbeeld niet de enige HBO serie die eindigt. Ook voor de veelgeprezen komedie-noir Barry is het nu afgelopen.

Huurmoordenaar wordt liever acteur


In de serie is Barry Berkman een voormalig marinier die na zijn militaire carrière huurmoordenaar is geworden en naar Los Angeles verhuist. Aldaar raakt hij onverwacht in vervoering voor het vak van acteren. Hij probeert dit na te jagen en zijn criminele verleden achter hem te laten, tot vaak tragische resultaten.

De serie is gemaakt door comedian en acteur Bill Hader en Alec Berg. Volgens Hader was het duidelijk dat het vierde seizoen het laatste zou zijn. Het einde van het verhaal zal voor de kijkers snel duidelijk worden. Het wordt volgens hem wel structureel anders dan de eerdere seizoenen, maar het is voor de personages een logisch gevolg dat alles mooi zal afsluiten.

Kijk hieronder naar de nieuwe teaser. Alle afleveringen van Barry kijk je op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen