search
'Lucifer'-acteur sluit aan bij nieuwe 'The Walking Dead'-serie
Series / Nieuws

'Lucifer'-acteur sluit aan bij nieuwe 'The Walking Dead'-serie

De miniserie over Rick en Michonne is in productie, en deze 'Lucifer'-acteur heeft aangesloten.

Het is al geruime tijd bekend dat Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) een eigen spin-off krijgen. 'Lucifer'-acteur Lesley-Ann Brandt is gecast in Rick en Michonne's spin-off.

Het filmen is vorige maand van start gegaan, met Scott Gimple als showrunner. Gimple was eerder al showrunner bij The Walking Dead. De miniserie over Rick en Michonne telt zes afleveringen.

Goed voorbereid


Brandt's personage heet Pearl Thorne. Buiten de naam is momenteel nog niet bekend welke rol Pearl zal spelen in het verhaal. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Brandt heeft haar sporen al verdiend als de demon Mazikeen ("Maze") in Lucifer, waar ook het nodige niet-menselijke gespuis rondwandelde.

Women's Health


Fitness-liefhebber Brandt kon zich helemaal uitleven in haar rol als Maze, die het nodige afknokte. Tevens stond de actrice op de cover van Women's Health. In een interview met Shape vertelde Brandt destijds dat ze het overgrote deel van haar stunts zelf doet. "Ongeveer 90% van mijn stunts in 'Lucifer' doe ik zelf. Ik ben altijd al atletisch geweest. Maze's persoonlijkheid is voor een groot deel bepaald door het feit dat ze zo fysiek is ingesteld," legde de actrice uit.

Gezien deze instelling zal Brandt meer dan genoeg voldoening vinden in deze nieuwe 'Walking Dead'-serie.

Bekijk op instagram
Kijk The Walking Dead op Netflix.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen