search
Kijk zelf: Joe's volgende doelwit in de preview van 'You' seizoen 4 tweede helft
Series / Trailer

Kijk zelf: Joe's volgende doelwit in de preview van 'You' seizoen 4 tweede helft

Op 9 maart is het zover, maar Netflix heeft alvast een preview online gezet van 'You'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 4 van You gaat eindelijk verder. Joe (Penn Badgley) blijft ons verrassen. Hij is namelijk behoorlijk verontwaardigd over het lelijke karakter van de Eat the Rich-moordenaar. Dit blijkt uit de preview die Netflix online heeft gezet.

Netflix heeft bij wijze van cadeautje aan de fans de eerste vier minuten van de tweede helft van het seizoen online gezet. Deze kun je hier bekijken.

Nieuwste doelwit


Joe beseft dat hij Rhys Montrose (Ed Speleers) moet tegenhouden. Nog los van het feit dat Rhys een gevaar is voor Joe zelf, ook is hij druk bezig zijn politieke ambities waar te maken. Dit is een bijna perfecte dekmantel voor datgene waar Rhys mee bezig is, en zou hem vrijwel onaantastbaar maken. Ook al heeft Joe zelf het nodige op zijn kerfstok, hij is stellig van mening dat Rhys een "wrede man in zijn eigen immorele wereld" is.

Het kat-en-muis-spel tussen Joe en de Eat the Rich-moordenaar zal ongetwijfeld voor de nodige nieuwe verwikkelingen zorgen. Immers, deze twee zijn aan elkaar gewaagd op een manier die we tot nu toe nog niet gezien hebben in de serie.

Kijk You op Netflix.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen