search
'The Last Kingdom'-film van Netflix krijgt gave trailer
Films / Trailer

'The Last Kingdom'-film van Netflix krijgt gave trailer

Vanaf 14 april is 'Seven Kings Must Die' te zien bij Netflix. Nu een ruime maand voor deze datum krijgen we van Netflix een erg gave eerste trailer.

Het vijfde en laatste seizoen van The Last Kingdom konden we vanaf maart 2022 zien op Netflix. Na ruim een jaar is het bijna zover voor de film Seven Kings Must Die.

Deze film gaat de grandioze afsluiting zijn van het gehele verhaal. Netflix deed het al erg goed met de serie. Naar deze film wordt dan ook door velen echt uitgekeken.

Het verhaal 'Seven Kings Must Die'


Na de dood van koning Edward ontstaat er een strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers om de macht strijden. Wanneer een alliantie Uhtreds hulp vraagt bij hun plannen, staat Uhtred voor een keuze tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom om een verenigd Engeland te vormen.

Wie zien we in de film?


We komen een hoop bekenden tegen in deze film welke we al zagen in de serie. We zien in de film onder andere Alexander Dreymon, Emily Cox, Ian Hart, Joseph Millson, Mark Rowley, Toby Regbo, Millie Brady, James Northcote, Adrian Bouchet, Ewan Mitchell, Timothy Innes en Magnus Bruun.Een aantal weken terug werden we al verrast met bovenstaande beelden.

De trailer


Deze foto's waren al gaaf, maar deze trailer geeft natuurlijk een veel betere impressie van de film die vanaf 14 april te streamen is bij Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen