search
Is dit wanneer de 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' verschijnt?
Series / Nieuws

Is dit wanneer de 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' verschijnt?

We weten mogelijk de releaseperiode voor de aankomende Star Wars-serie Ahsoka.

Aan Star Wars-series op Disney Plus geen gebrek. Maar een gloednieuwe serie waar veel fans momenteel naar uitkijken, is Ahsoka. We weten mogelijk wanneer dit avontuur van start gaat.

Natuurlijk, het avontuur van Ahsoka is jaren geleden al van start gegaan. Het personage speelt een prominente rol in de animatieserie Star Wars: The Clone Wars en maakte haar live-actie debuut in The Mandalorian.

Ahsoka op Disney Plus


Maar we zagen Ahsoka voor het laatst in The Book of Boba Fett, hoewel die aflevering vooral focuste op Mando en zijn groene sidekick Grogu. Na haar twee eerste optredens in live-actie krijgt ze nu dus haar eigen serie, die later dit jaar van start moet gaan.

Dat was al een tijdje bekend. Maar wanneer de serie precies van start gaat, heeft Disney nog niet onthuld. Een nieuw artikel van Variety, dat de toekomst van Star Wars uitlicht, geeft ons echter de periode laat in de zomer, oftewel augustus of september.

Ahoska wordt geschreven en geproduceerd door Dave Filoni. The Mandalorian-maker Jon Favreau is ook aan de serie verbonden.

Ahoska is later dit jaar te zien op Disney Plus.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen