search
Maika Monroe in een onheilspellende trailer van thriller 'Watcher'
Films / Trailer

Maika Monroe in een onheilspellende trailer van thriller 'Watcher'

De eerste trailer is vrijgegeven door Hulu. Vanaf vrijdag 10 maart kan je deze mysterieuze thriller bekijken bij Hulu / Disney+.

Deze onheilspellende trailer geeft goed weer wat ons te wachten staat. Monroe is vanaf 10 maart te zien in Watcher.

Synopsis


Nadat ze met haar man voor zijn werk naar Boekarest is verhuisd, brengt voormalige actrice Julia veel tijd door in hun appartement. Al snel merkt ze dat ze vanuit een appartement aan de overkant continu wordt bekeken door een man. Omdat er een seriemoordenaar rondwaart welke het op jonge vrouwen voorzien heeft, probeert ze te achterhalen wie deze man is en hoopt ze een einde te maken aan zijn nare gedrag.

Cast


Julia wordt gespeeld door Maike Monroe, zij is ook wel bekend van The Stranger en It Follows. Haar man wordt gespeeld door Karl Glusman welke eerder te zien was in The Neon Demon en Greyhound. Andere rollen zijn weggelegd voor Burn Gorman, Tudor Petrut, Madalina Anea en Daniel Nuta.

Hoe scoort de film


Watcher pakt op IMDB een score van 6.3/10. Rotten Tomatoes laat zien dat de recensenten met 87% een mooie score geven. Het publiek scoort de film echter lager met 67%.

"Het basisverhaal is zeker niet origineel, maar het zijn de zorgvuldig ontworpen scènes en het stille gevoel van dreiging dat in de lucht hangt waardoor 'Watcher' een mooie horrorthriller is."

Trailer


De film is bijna te streamen bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen