search
Deze films zijn nu het best bekeken op Netflix
Films / Netflix Kijktip

Deze films zijn nu het best bekeken op Netflix

Je moeder zei het niet voor niks: 'Ga nooit mee met een vreemde'.

Ook binnen een top 10 moet er verschil zijn. Dit is de huidige top vijf van de best bekeken Netflix-films in Nederland.

Harriet


Eenmaal vrij toch je eigen leven riskeren om andere slaven te redden? Zo veel moed is weinig mensen gegeven. Harriet Tubman heeft naar verluidt via ondergrondse netwerken 300 slaven weten te redden.

Into the Deep


'Ga nooit mee met een vreemde.' Je moeder zei het niet voor niks. Een jonge vrouw slaat dit advies in de wind. Hopend op een wervelende liefdesverhaal gaat ze de zee op met een charmante toerist.

Fall


Twee vriendinnen zitten vast in een radiotoren van 600 meter hoog na deze te hebben beklommen. De toren staat bovendien midden in een woestijn.Paradise Highway


Een trucker moet tegen haar wil in een meisje vervoeren die opgejaagd wordt en gevaarlijk loopt. Morgan Freeman speelt de goede politieagent. Een recensie over de film is hier te lezen.

Soof 3


Soofs dochter gaat trouwen. Na slecht nieuws kan Sophie wel wat afleiding gebruiken. Ze stort zich volledig op de trouwerij van haar dochter, maar ze ontkomt er niet aan dat ze zelf ook wel eens hulp nodig heeft. Soof 3 is de best bekeken Nederlandse bioscoopfilm in 2022 met bijna 500 duizend bezoekers.Netflix


De bovenstaande films zijn, net als veel andere films, te bekijken via Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen