Kijk nu de surrealistische trailer van 'Yellowjackets' seizoen 2

Surrealistische trailer 'Yellowjackets' seizoen 2

De nieuwste trailer belooft de nodige bizarre en lugubere ontwikkelingen in 'Yellowjackets'.

Valeria Milic, 9 maart 2023 17:50

Direct aan het begin van de surrealistische trailer is, heel passend, gehuil van wolven te horen. Aan het einde van seizoen 1 stond de winter op het punt te beginnen, in het nieuwste seizoen wordt getoond wat er in de wintermaanden gebeurde.
Yellowjackets is een hit in de VS, en vanaf 10 maart is de serie via Ziggo ook in Nederland te zien. De trailer, die je onderaan kunt bekijken, toont onder andere de volwassen Van en Lottie.

Begin van de sekte

Vanaf het allereerste begin was reeds duidelijk dat er dingen in het verleden gebeurd zijn die het daglicht niet kunnen verdragen. Van (Lauren Ambrose) en Lottie (Simone Kessell) hebben de beproeving destijds duidelijk overleefd, zij het dat volwassen Lottie in een psychiatrisch ziekenhuis verblijft.

Courtney Eaton, die de jongere Lottie speelt, is een vast castlid geworden. Ongetwijfeld zien we in seizoen 2 hoe de Antler Queen de macht greep en wat zij en haar volgelingen uitgespookt hebben.

Dat het weinig goeds geweest kan zijn staat vast. Gezien de duistere kanten van sommige personages kun je je afvragen of je het wel wilt weten.

Vanaf 10 maart is Yellowjackets in Nederland te zien, en wel op Ziggo Movies & Series XL. Seizoen 2 start op 24 maart.
Lees meer over: Yellowjackets, Juliette Lewis, Christina Ricci, Melanie Lynskey

Populair nieuws