search
Zoveel seizoenen 'Yellowjackets' kun je verwachten
Series / Nieuws

Zoveel seizoenen 'Yellowjackets' kun je verwachten

De makers van de serie weten precies waar ze mee bezig zijn.

Nu de verwachtingen rondom het naderende tweede seizoen van Yellowjackets een kookpunt bereiken, hebben de makers van de serie laten weten hoeveel seizoenen we nog kunnen verwachten.

De serie, die deels een overlevings-epos is en deels een psychologische dramaserie, gaat over een meidenvoetbalteam, wiens vliegtuig in 1996 neerstort in de Canadese wildernis.

Geen uitmelkerij


In een nieuw interview met Entertainment Weekly, hebben bedenker Ashley Lyle en Bart Nickerson losgelaten hoeveel seizoenen er waarschijnlijk nog volgen. Aldus Lyle:

"Het oorspronkelijke idee was vijf seizoenen, en we hebben het gevoel dat het daar nog steeds op zal neerkomen. Er zijn series die eeuwig door kunnen gaan, maar wij willen zorgen voor een bevredigende conclusie en zaken niet onnodig uitmelken. Dit is niet het type show waar je alle kanten mee op kunt."

Het eerste seizoen kon op heel wat goede kritieken rekenen, kreeg zeven Emmy-nominaties en werd wekelijks door zo'n vijf miljoen Amerikaanse huishoudens bekeken. Het is daarmee de op een na meest gestreamde serie van Showtime ooit.

Yellowjackets seizoen 2 is vanaf 26 maart a.s. te streamen via SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen