search
Volgende grote Netflix-actiethriller 'The Night Agent' krijgt knallende trailer
Series / Trailer

Volgende grote Netflix-actiethriller 'The Night Agent' krijgt knallende trailer

Deze spannende politieke thriller met de nodige actie is binnenkort te zien op Netflix.

Er komt weer een grote thrillerserie aan, en ook deze is gebaseerd op een populair boek. The Night Agent is gebaseerd op het gelijknamige werk van Matthew Quirk, die ook wel vergeleken wordt met John Grisham en David Baldacci.

De idealistische Peter (Gabriel Basso) is werkzaam bij de FBI. Hij krijgt een baan aangeboden bij een spannende afdeling. Zijn werkzaamheden zijn echter niet zo spannend: 's nachts de telefoon aannemen bij een noodoproep.

Mol in het Witte Huis


Uiteraard krijgt Peter op een gegeven moment een noodoproep van Rose (Luciane Buchanan) doordat een aantal ongure types haar huis zijn binnengedrongen. Vanaf dit moment zijn de poppen aan het dansen. Peter beseft dat alles veel ernstiger is dan het lijkt. De hoogste politieke regionen blijken in de kwestie verwikkeld, en er blijkt zelfs een mol in het Witte Huis te zitten.

De plot klinkt vrij standaard, de knallende trailer laat echter zien dat deze vakkundig is uitgewerkt. Intrige wordt afgewisseld met bikkelharde actie en romantische verwikkelingen. Basso is goed gecast als de jonge en idealistische Peter, en liefhebbers van politieke thrillers over samenzweringen zullen zeker aan hun trekken komen.

Je kunt The Night Agent streamen vanaf 23 maart op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen