Volgende grote Netflix-actiethriller 'The Night Agent' krijgt knallende trailer

Deze spannende politieke thriller met de nodige actie is binnenkort te zien op Netflix.

Valeria Milić, 10-03-2023 06:37

Er komt weer een grote thrillerserie aan, en ook deze is gebaseerd op een populair boek. The Night Agent is gebaseerd op het gelijknamige werk van Matthew Quirk, die ook wel vergeleken wordt met John Grisham en David Baldacci.
De idealistische Peter (Gabriel Basso) is werkzaam bij de FBI. Hij krijgt een baan aangeboden bij een spannende afdeling. Zijn werkzaamheden zijn echter niet zo spannend: 's nachts de telefoon aannemen bij een noodoproep.

Mol in het Witte Huis

Uiteraard krijgt Peter op een gegeven moment een noodoproep van Rose (Luciane Buchanan) doordat een aantal ongure types haar huis zijn binnengedrongen. Vanaf dit moment zijn de poppen aan het dansen. Peter beseft dat alles veel ernstiger is dan het lijkt. De hoogste politieke regionen blijken in de kwestie verwikkeld, en er blijkt zelfs een mol in het Witte Huis te zitten.

De plot klinkt vrij standaard, de knallende trailer laat echter zien dat deze vakkundig is uitgewerkt. Intrige wordt afgewisseld met bikkelharde actie en romantische verwikkelingen. Basso is goed gecast als de jonge en idealistische Peter, en liefhebbers van politieke thrillers over samenzweringen zullen zeker aan hun trekken komen.

Je kunt The Night Agent streamen vanaf 23 maart op Netflix.Lees meer over: The Night Agent, Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix