search
Supergirl-actrice Melissa Benoist nu in 'Masters of the Universe'
Series / Nieuws

Supergirl-actrice Melissa Benoist nu in 'Masters of the Universe'

De voormalige Girl of Steel neemt de rol over van voormalig vampierslachter.

Het komt wel vaker voor dat een acteur stopt met een serie, maar de serie nog wel door blijft gaan. Er zijn dan meerdere opties en één van die opties is om een nieuwe acteur dezelfde rol te laten spelen.

De voormalige Buffy the Vampire Slayer-actrice Sarah Michelle Gellar heeft al een tijdje het personage Teela gespeeld in Masters of the Universe: Revolution. Helaas komt ze niet meer terug voor seizoen 3.

Toen dit bekend was, werd meteen de vraag gesteld wat er met haar personage ging gebeuren. Het antwoord is vast en zeker een stuk simpeler dan de beslissingen die gemaakt moesten worden: Supergirl-actrice Melissa Benoist neemt de rol op zich.

Fans en cast heel enthousiast


Er is nog geen reden bekend waarom deze cast wijziging nodig was, maar fans hebben er in ieder geval geen probleem mee. En Benoist is natuurlijk helemaal blij.

Dit is wat ze zei: "Ik greep de kans aan om naast mijn vriend Kevin Smith te werken en me bij de Revolution-familie aan te sluiten als een andere gedurfde en onverschrokken heldin. Ik kijk ernaar uit om de volgende evolutie van Teela's verhaal met fans te delen."

Bekijk hieronder de trailer en stream Masters of the Universe: Revolution op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen