search
Pedro Pascal genoot van zijn tragisch einde in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Pedro Pascal genoot van zijn tragisch einde in 'Game of Thrones'

Pedro Pascal heeft zich uitgesproken over de manier waarop zijn personage om het leven kwam in Game of Thrones.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie Game of Thrones gezien heeft, zal zich nog al te goed herinneren hoe het personage gespeeld door Pedro Pascal om het leven kwam. Het was gruwelijk, maar voor de acteur blijkbaar best wel een leuke ervaring.

Pedro Pascal heeft het er maar druk mee. Momenteel speelt hij het hoofdpersonage in twee van de populairste series nu te zien, namelijk Din Djarin in The Mandalorian en Joel in The Last of Us.

Pedro Pascal over Game of Thrones


Maar voordat hij bekend genoeg was om dergelijke rollen te spelen, verscheen hij in Game of Thrones. En wie die serie gezien heeft - en wie heeft dat niet - zag hem daar ook al in schitteren.

Slechts voor één seizoen konden we Pascals acteerwerk genieten in Game of Thrones voordat zijn personage op brute wijze vermoord werd door Ser Gregor Clegane, ook wel bekend als de Mountain.

In een nieuwe video van First We Feast heeft Pascal het uitgebreid over zijn spectaculaire dood in Game of Thrones.

"Mijn hoofd werd volledig verpletterd, het was het beste deel van de dag. Het was zo heet toen we die scène opnamen. Hij zat bovenop mij en hij steekt zijn duimen in mijn ogen en ze hadden slangen door zijn lichaam in zijn onderarmen gedaan die gewoon koel bloed pompten."

En over zijn scènepartner, Hafþór Júlí­us Björnsson, die de Mountain speelt, zegt Pascal dit:

"Hij is de zachtaardigste man ooit, ik voelde helemaal geen druk. Hij was zich er zo hyperbewust van dat ik zijn gewicht niet eens op me kon voelen terwijl hij op me zat."

Ook geeft Pascal toe dat hij door de hitte tijdens scène gewoon in slaap was gevallen. Tja, dat kan gebeuren als je daar zo de hele tijd doodstil moet liggen!

Game of Thrones is nu te checken op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen