search
Grote veranderingen op komst in exclusieve clip van 'Ted Lasso' seizoen 3
Series / Nieuws

Grote veranderingen op komst in exclusieve clip van 'Ted Lasso' seizoen 3

Terwijl alles verandert loopt de serie gestaag naar een grootse finale

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met nog enkele dagen te gaan voordat het derde en laatste seizoen van Ted Lasso begint, is er op de valreep alvast een kijkje naar seizoen 3.



Grote veranderingen


Het derde seizoen gaat verder waar het tweede gestopt is. Maar er moet iets veranderen. Coach Nate is (Nick Mohamed) nu de vijand als coach bij West Ham en "goed genoeg" is niet goed genoeg meer: het team moet beter worden.

In de clip, die nog geen minuut duurt, wordt coach Lasso (Jason Sudeikis) echter niet zo enthousiast van veranderingen. Gelukkig weten Rebecca Welton (Hannah Waddingham) en Leslie Higgins (Jeremy Swift) daar wat verandering in te brengen.



Seizoen 3


Wat kunnen we verwachten van het derde seizoen? In de finale van seizoen 2 verliet Nate Shelley (Mohamed) AFC Richmond voor de "vijand", West Ham United, waar Rupert Mannion (Anthony Head), de ex-man van Rebecca, de baas is.

Ook Keeley (Juno Temple) verliet de club om haar eigen PR firma te starten. Of dit haar relatie met coach Roy Kent (Brett Goldstein) in stand kan houden moeten we nog zien.

Terwijl alles voor de personages anders wordt, loopt de serie gestaag naar een grande finale. De eerste aflevering van Ted Lasso seizoen drie is op 15 maart op Apple TV+ te zien.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen