search
Laatste aflevering 'The Last of Us' wordt echt enorm!
Series / Nieuws

Laatste aflevering 'The Last of Us' wordt echt enorm!

Bella Ramsey belooft een laatste aflevering die de meningen zal verdelen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste aflevering van The Last of Us seizoen 1 verschijnt deze maandag op HBO Max. Hoofdrolspeler Bella Ramsey gelooft dat fans een uitgesproken mening zullen hebben over hoe de dingen zullen aflopen voor Joel en Ellie. Bekijk hier een paar van de nieuwe foto's uit de aflevering.

Als je de game hebt gespeeld, ben je waarschijnlijk bekend met een paar van de scènes die in de nieuwe afbeeldingen van de afleveringen te zien zijn (ja, er is een giraf!), maar de aflevering begint met een deel dat niet uit het originele spel komt.

Vermoeiende scènes


Hoewel we natuurlijk niet kunnen wachten op de laatste aflevering, kan de aflevering van vorige week ook niet zomaar vergeten worden. Bella Ramsey had het moeilijk tijdens het filmen van de intense scènes in de aflevering, vertelde ze aan Vogue:

"Het was... vermoeiend. Maar dat waren een paar van mijn favoriete dagen op de set. Dat klinkt echt masochistisch, maar het zijn de scènes die me breken waar ik in zekere zin het meest van hou".

Over de finale heeft ze het volgende te zeggen: "Het zal mensen enorm verdelen - enorm".

De laatste aflevering van The Last of Us seizoen 1 is maandag te zien op HBO Max. Hieronder zie je de stills uit de aflevering.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen