search
Vrouw belandt in opmerkelijke positie in Netflix-film 'Oh Belinda'
Films / Trailer

Vrouw belandt in opmerkelijke positie in Netflix-film 'Oh Belinda'

Een eerste teaser is vrijgegeven door Netflix voor de film 'Oh Belinda'. Je kan deze bij de dienst streamen vanaf 7 april.

Het is op zijn minst opmerkelijk te noemen als je van een acteerklus ineens in het echte leven beland van de persoon welke je eerste speelde. 'Oh Belinda' stream je vanaf 7 april bij Netflix.

Remake


Deze Turkse komedie-drama film is een remake van de film Aaah Belinda uit 1986. Dit verhaal volgt grotendeels dezelfde lijn als de film uit 1986.

Het verhaal


We volgen een succesvolle theateractrice die ermee instemt om een tv-commercial op te nemen. Wanneer ze in deze commercial de rol van Belinda speelt, neemt ze langzamerhand het leven over van de rol die ze speelt. In deze rol speelt ze een typische huisvrouw met twee kinderen. Waarna ze dit plotseling ineens is, gelooft niemand dat ze eigenlijk iemand anders is, zelfs haar eigen vriend niet.

Regie en cast


De regie van de film is in handen van Deniz Yorulmazer. Hij is al actief als regisseur sinds 2009 en heeft tot aan nu alleen afleveringen van series geregisseerd. Oh Belinda wordt voor hem zijn eerste film.
Neslihan Atagül speelt de rol van Sevilay/Belinda, zij is onder meer bekend van Dip. Verder zien we in deze film onder andere Serkan Cayoglu, Beril Pozam en Necip Memili.

Teaser


De film kan je vanaf 7 april gaan streamen bij Netflix.

In de eerste teaser welke net uitgegeven is krijg je al wel een goede eerste indruk over hoe de film zal gaan verlopen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen