search
Stevige woorden in setbeelden 'The Batman'-serie 'The Penguin'
Series / Nieuws

Stevige woorden in setbeelden 'The Batman'-serie 'The Penguin'

Je kijkt er misschien niet meteen van op, maar er zal in 'The Penguin' waarschijnlijk meer gescholden worden dan gebruikelijk is in HBO-series.

HBO heeft een nieuwe video van de set van The Batman-spin-off The Penguin gedeeld. En na het bekijken van de beelden weten we één ding zeker: Colin Farrell zal niet al te veel op zijn woorden letten in de serie.

The Penguin had de afgelopen weken opnames in New York. Een nieuwe video is nu online gezet, waaruit meteen al blijkt dat Farrell in ieder geval minstens één keer het f-woord laat vallen in de serie.

F-bom


In de korte clip zien we Farrell in zware protheses als The Batman-slechterik Oswald Cobblepot, terwijl hij zich een weg baant door de straat (nog meer mank lopend dan voorheen) naast een onbekend personage.

Zodra de acteur dichter bij de camera komt, horen we hem zeggen: "None of those fucks had the balls to do what I did". Dit soort taal lijkt te suggereren dat deze serie volwassener van aard zal zijn, al zat er ook een enkele F-bom in The Batman.

Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo en Deirdre O'Connell zullen te zien zijn in de serie. Het gerucht gaat dat Robert Pattinson in ten minste één aflevering zal terugkeren als Bruce Wayne/Batman, maar dat moet nog worden bevestigd.

Het is nog niet bekend wanneer The Penguin op HBO Max te zien zal zijn. Hieronder zie je de setbeelden.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen