search
'Wednesday'-ster Jenna Ortega hint op meer horror in tweede seizoen
Series / Nieuws

'Wednesday'-ster Jenna Ortega hint op meer horror in tweede seizoen

Het eerste seizoen had al wat enge elementen maar dit wordt komend seizoen opgeschroefd.

Een van de grootste hits van Netflix afgelopen jaar was toch wel Wednesday. De serie over het leven van de dochter uit de familie Addams moest het typische donkere toontje hebben. Hoofdrolspeelster Jenna Ortega heeft voor horrorliefhebbers goed nieuws.

Door de jaren heen zijn de familie Addams bij het publiek bekend geworden als een behoorlijk onconventionele familie. Wat voor de gewone man gruwelijk is, was voor de familie heel normaal. Deze elementen zijn in de serie Wednesday ook naar voren gekomen. Het had elementen als moord en monsters, maar echte spanning zullen we pas in seizoen twee zien.

De schrijvers zijn al aan de slag


Ondanks de enge elementen is het lastig te zeggen of de serie nu écht eng was. In een interview vertelt Ortega dat het tweede seizoen zich wat meer zal focussen op de conventionele horrorelementen. Momenteel zijn de schrijvers bij elkaar gekomen wat betekent dat de productie over een paar maanden van start kan gaan. Ortega vertelt hierover:

"We zijn net begonnen met de schrijvers bij elkaar te brengen en erover te gaan praten. En iedereen zegt we willen echt het horroraspect verhogen, en Wednesday wat meer uit de romantische situaties halen en haar meer een individueel laten zijn die haar eigen misdaden zal gaan bestrijden." Na rollen in de serie You en de film Scream 5 is horror voor Ortega niet bepaald vreemd, dus zij zal de toename in horror vooral toejuichen.

Hieronder het hele interview met Ortega bij Jimmy Fallon. Kijk het eerste seizoen van Wednesday op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen