search
Derde seizoen 'Ted Lasso' scoort waanzinnig goed bij recensenten

Derde seizoen 'Ted Lasso' scoort waanzinnig goed bij recensenten

De hitserie van Apple TV+ krijgt van critici een prima goedkeuring, nu het publiek nog.

Glenn Walsh
Het derde seizoen van Ted Lasso moet überhaupt nog uitkomen maar doet het nu al goed. De serie over de Amerikaanse voetbalcoach met acteur Jason Sudeikis komt binnenkort terug en de positieve recensies blijven zich maar opstapelen.

Op de website van Rotten Tomatoes weet de serie met inmiddels 23 geverifieerde recencies een score van 91% uit de 100% te halen. Het lijkt er ook op dat deze positieve trend door blijft gaan. Als de serie uitkomt kan het publiek ook stemmen en uit de praktijk blijkt dat recensenten en publiek niet altijd in overeenstemming zijn over bepaalde producties.

Amerikaans voetbal en normaal voetbal?


Het derde seizoen van Ted Lasso wordt door Apple TV+ beschreven als: "American football coach op schoolniveau Ted Lasso wordt als coach ingehuurd voor AFC Richmond, een professioneel voetbalteam uit Engeland, terwijl hij nagenoeg geen verstand heeft van de sport. Zijn bazin huurt hem doelbewust in om het team te laten falen in een poging om wraak te nemen op haar ex, die vreemdging met een jongere vrouw.

Toen de serie drie seizoenen geleden gemaakt werd door Sudeikis en maker van onder andere Shrinking en Scrubs Bill Lawrence voor Apple TV+ was het de bedoeling dat het verhaal in drie seizoenen zou kunnen worden verteld. De makers laten weten hier nog steeds zo over te denken, maar sluiten bij succes nóg meer seizoenen van Ted Lasso niet uit.

Kijk vanaf 15 maart het nieuwste seizoen van Ted Lasso op Apple TV+.

Aanbevolen artikelen