'Daisy Jones & The Six' houdt zich steeds minder aan het boek

Veranderingen 'Daisy Jones & The Six' heel logisch

Camila is in de serie eigenlijk veel leuker dan in het boek.

Adrienne Koolen, 11 maart 2023 11:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwe serie Daisy Jones & The Six heeft de taak om het populaire boek van Taylor Jenkins Reid tot leven te wekken. De serie doet dit door een paar grote veranderingen aan te brengen in het verhaal, maar eigenlijk zijn deze best logisch.
De serie gaat over een band, The Six, die de grootste rockband van de wereld willen worden. Samen met Camila (Camila Morrone), de vriendin van de leadzanger Billy (Sam Claflin), proberen ze de top te bereiken. Al snel komen ze erachter dat ze dat niet gaat lukken zonder singer-songwriter Daisy Jones (Riley Keough).

In het boek is Camila redelijk op de achtergrond geplaatst. Ze is vaak thuis als de band weg is, maar dit is in de serie net wat anders. De serie laat namelijk zien welke invloed Camila op de band heeft.

Camila als manager

Vooral afleveringen 4 en 6 laten Camila zien als een soort informele manager voor de band. Ze doet haar best om de band te promoten en ze schiet zelfs de foto voor de cover van het album Aurora.

De serie laat zien hoe belangrijk Camila is voor de band en hoe ze het niet gered hadden zonder haar.

Bekijk hieronder de iconische scène waarin Daisy de band ontmoet en stream Daisy Jones & The Six op Prime Video.

Lees meer over: Sam Claflin, Camila Morrone, Prime Video, Daisy Jones, Riley Keough, Josh Whitehouse, Suki Waterhouse, Will Harrison, Sebastian Chacon, Nabiyah Be

Populair nieuws