Nieuwe docuserie over bizarre verdwijning wordt massaal bekeken op Netflix

De docuserie 'MH370: The Plane That Disappeared' wordt zeer goed bekeken in haar eerste week op Netflix.

Bas de Kramer, 11-03-2023 14:23

De docuserie MH370: The Plane That Disappeared wordt ontzettend goed bekeken op Netflix. In de eerste paar dagen na het verschijnen van de serie is de serie binnengekomen op de derde plaats van de meest bekeken series.

MH370

De serie draait om het waargebeurde verhaal van de verdwijning van vlucht MH370 van Malaysia Airlines. De vlucht vertrok destijds vanuit Kuala Lumpur en had de Chinese stad Peking als bestemming. Het vliegtuig kwam echter nooit aan. De 239 mensen die aan boord zaten zijn in 2015 officieel dood verklaard.

Driedelig

De driedelige docuserie gaat dieper in op dit bizarre verhaal. Het vliegtuig dat om onverklaarbare redenen tot op de dag van vandaag van de radar is verdwenen, houdt de gemoederen nog altijd behoorlijk bezig.

Ergens in Indische Oceaan?

Het vliegtuig werd voor het laatst waargenomen toen het zich boven de Indische Oceaan bevond. Op een gegeven moment had het vliegtuig niet langer contact met de luchtverkeersleiding.

In de docuserie wordt een helder overzicht geschetst van de vragen die tot op de dag van vandaag nog altijd leven over de vermissing van dit vliegtuig en de inzittenden.

Kijk de serie hier op Netflix.


Lees meer over: mh370, netflix, the plane that disappeared, top10

Populair nieuws