First Doctor-acteur hint naar potentiële terugkeer in 'Doctor Who'

First Doctor-acteur David Bradley zou in de toekomst graag terugkeren naar zijn rol in 'Doctor Who'.

Nina Beerendonk, 11-03-2023 13:46

David Bradley was één van de acteurs die de rol van de allereerste incarnatie van The Doctor in Doctor Who op zich nam. Nu heeft de acteur onthuld dat hij in de toekomst best nog wel eens terug zou willen keren in de rol.
Bradley is de derde acteur die de rol van de eerste Time Lord speelde. William Hartnell was de eerste die ooit The Doctor op televisie vertolkte in 1963. Nadat hij ziek werd, nam William Hurndall de rol over in "The Five Doctors". Bradley speelde de rol vervolgens vele jaren later voor een aantal afleveringen in 2017 en 2022.

Keert Bradley terug als Doctor?

In een interview met RadioTimes, werd Bradley gevraagd of hij er open voor zou staan "‹"‹om de rol van de First Doctor opnieuw op zich te nemen na zijn korte maar indrukwekkende optreden naast andere voormalige Doctors in aflevering "The Power of the Doctor". Zijn antwoord luidt als volgt:

"Nou, ik vond het leuk om "An Adventure in Space and Time" te doen, de acteur te spelen die Doctor Who speelde, en daarna speelde ik met Peter Capaldi Doctor Who zelf en het fascineert me nog steeds. En ja, als ik ooit gebeld zou worden, zou ik het altijd graag doen, ik zou het graag willen".

De eerste 10 seizoenen van Doctor Who zijn te zien op Amazon Prime Video.


Lees meer over: Doctor Who, David Bradley, BBC, Time Lord

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix