search
'Knives Out 3' in de maak, wat we zover weten

'Knives Out 3' in de maak, wat we zover weten

Er is een start gemaakt met het schrijven van 'Knives Out 3'. Nu gelijk even een update over wat we weten tot zover.

Patricia Koning
Regisseur Rian Johnson heeft van Knives Out een moderne whodunit-franchise gemaakt en fans zitten te popelen om nieuwe updates met betrekking tot een volgend vervolg.

Glass Onion: A Knives Out Mystery


Glass Onion: A Knives Out Mystery breidde het verhaal van Benoit Blanc (Daniel Craig) uit via Netflix. Dit was een doorslaand succes. Johnson heeft van Knives Out uit 2019 een moderne whodunit-franchise gemaakt, compleet met een wisselende cast van Hollywood-sterren. In deze tweede film zagen we ook Janelle Monáe, Edward Norton, Dave Bautista en Kate Hudson.

Net als Knives Out ervoor, is Glass Onion een ander mysterie dat vol verschillende lagen zit, die allemaal worden afgepeld om een "‹"‹nieuwe verrassing te onthullen.

Updates


Het meest voor de hand liggende van de updates is, dat Knives Out 3 daadwerkelijk gaat gebeuren. Dit was namelijk onderdeel van de deal die Netflix sloot. Hier zaten namelijk in ieder geval twee sequels in. De eerste hebben we gehad, de volgende gaat dus komen.

Johnson heeft aangegeven en bevestigd dat deze derde film echt weer een heel ander verhaal gaat worden. Ondanks een bepaalde formule die gebruikt wordt met deze films, blijft het fris en spannend.

Afgezien van het feit dat Johnson en Craig terug willen keren voor een derde deel, hebben ze allebei zelfs gezegd dat ze openstaan "‹"‹voor meer dan dat, dus Knives Out 3 zal niet noodzakelijkerwijs de laatste in de franchise zijn.

Goede cijfers


Glass Onion heeft het ondanks een beperkte theatrale release bijzonder goed gedaan aan de kassa. En hoewel Netflix geen officiële cijfers geeft, blijkt uit de gegevens van Reelgood via Media Play News dat de film bovenaan stond in de lijsten in de week van 28 december 2022. Hiermee liet het concurrenten Yellowstone, Wednesday en Top Gun: Maverick achter zich. Een bijzonder goed voorteken dus voor een Knives Out 3.

Johnson


Johnson schrijft momenteel aan Knives Out 3. Laten we hopen dat hij snel een sterrencast bij elkaar weet te krijgen. Wie weet dat we dan ergens eind 2024 deze derde film kunnen zien.

Aanbevolen artikelen