search
Gesprekken over spin-offs van 'Rocky' en 'Creed' door Amazon
Series / Nieuws

Gesprekken over spin-offs van 'Rocky' en 'Creed' door Amazon

Amazon voert gesprekken over het ontwikkelen van een 'Creed'-verse middels animatie en live-action.

Amazon heeft vorig jaar filmstudio MGM overgenomen voor het luttele bedrag van $ 8,5 biljoen. Creed III bleek een megasuccess, en er blijken gesprekken gevoerd te worden over het ontwikkelen van een 'Creed'-verse, waarin natuurlijk ook Rocky Balboa te vinden is.

Op de première van Creed III gaf Michael B. Jordan, hoofdrolspeler en regisseur, aan dat hij openstaat voor het ontwikkelen van een 'Creed'-universum. Hoewel Jordan en Amazon geen officieel commentaar hebben gegeven, bericht Deadline dat de mogelijkheden wel degelijk verkend worden.Drago, Rocky, Amara


De eerste stappen naar een eventueel 'Creed'-versum worden al wel gezet. Momenteel wordt er door MGM gewerkt aan een film over Ivan Drago (Dolph Lundgren). Eerder was hij Rocky's (Sylvester Stallone) tegenstander, en was daarnaast te zien in de tweede 'Creed'-film.

Verdere plannen betreffen een spin-off in animatievorm over Rocky. Ook zijn er ideeën met betrekking tot Amara Creed (Mila Davis-Kent), Adonis' (Michael B. Jordan) dochter. In de film zagen de kijkers al hoe de band met haar vader zich ontwikkelt. Tot slot staat men natuurlijk ook open voor meer films over Adonis Creed zelf.

Amazon steekt zakelijk gezien de handen uit de mouwen, en wat de fans betreft mogen ze daar voorlopig ook mee doorgaan.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen