Is deze monsterlijke team-up straks te zien in 'The Mandalorian'?

Zien we deze team-up straks in 'The Mandalorian'?

'The Mandalorian'-actrice Katee Sackhoff ziet een team-up van twee iconische personages wel zitten.

Nina Beerendonk, 12 maart 2023 14:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Mandalorian-actrice Katee Sackhoff heeft onthuld dat ze een heel specifieke wens heeft voor de toekomstige afleveringen van de serie. Sackhoff wil Obi-Wan en Bo-Katan namelijk weer zien samenwerken.
Fandom interviewde de actrice, waarin ze vertelde dat ze blij is om te zien hoe het Star Wars-universum zich uitbreidt. Toen het onderwerp Obi-Wan Kenobi ter sprake kwam, was het voor Sackhoff moeilijk om niet terug te denken aan de goede oude tijden van de Clone Wars.

Monsterlijke team-up

"Er is zoveel in Bo's achtergrondverhaal dat nog steeds bestaat in een tijdlijn die nu speelt. We weten dat ze Obi-Wan kende. We weten dat ze contact hadden en het is een wereld waarin ze mogelijk zou kunnen bestaan..."

Daar voegde Sackhoff nog het volgende aan toe:

"Vaak praat ik gewoon met Dave [Filoni] en dan is het prima. Een van de dingen waar ik meer van hou dan wat dan ook, is hem ondervragen over haar en het universum en dingen die zijn gebeurd die we misschien niet hebben gezien als kijkers en ik vind het gewoon geweldig".

"Ze is in de loop van haar leven zo gegroeid en veranderd, zoals je zou hopen dat iemand meer dan in 25 jaar zou hebben gedaan. Ze moet nog veel doorstaan en moet nog veel groeien voordat ze zelfs maar kan hopen haar doelen te bereiken".

Een nieuwe aflevering van The Mandalorian seizoen 3 is iedere woensdag te zien op Disney Plus.


Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney, Disney Plus, Pedro Pascal

Populair nieuws