search
Strijd om het redden van 'Warrior Nun' nog lang niet gestreden; campagne wederom internationaal
Series / Nieuws

Strijd om het redden van 'Warrior Nun' nog lang niet gestreden; campagne wederom internationaal

De digitale poster, gecreëerd door fans, zal elf dagen in Milaan te zien zijn

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds het nieuws naar buiten kwam dat er geen vervolg op het tweede seizoen van Warrior Nun zou komen, zijn fans onvermoeibaar bezig met het redden van de serie.Billboards


Naast een onophoudelijke online campagne zijn fans ook buiten de digitale wereld bezig met aandacht vestigen op de serie en de inmiddels beroemde hashtag #SaveWarriorNun.

In Amerika kochten fans al billboards in steden als New York en Los Angeles, recht tegenover het Netflix hoofdkwartier. Later kwam daar ook nog Londen bij.

Milaan


En dit weekend verschenen de billboards in de Italiaanse stad Milaan. De digitale advertentie zal van 13 maart tot 23 maart te zien zijn op billboards in de stad.

De digitale poster, gecreëerd door fans, zal van 's ochtends half zeven tot 's avonds half twaalf te zien zijn.Eén miljoen posts


Ook Warrior Nun bedenker Simon Barry heeft zich vanaf het begin in de strijd gegooid.

Toen de hashtag 1 miljoen posts had op Twitter zette Barry het script van een verwijderde scène tussen Ava (Alba Baptista) en Beatrice (Kristina Tonteri-Young) online.

Toekomst


De campagne om Warrior Nun te redden is er een die we sinds Sense8 niet meer zó aanwezig hebben gezien.De hoop is dat een andere streamingdienst de serie kan oppakken. Apple TV, Paramount Plus en anderen worden op social media dan ook vaak genoemd.

Met de hoeveelheid aandacht die de serie en de campagne nog steeds krijgt is de mogelijkheid op een doorstart ook redelijk aanwezig.Voorlopig kun je de eerste twee seizoenen van Warrior Nun nog steeds op Netflix zien. Als er nieuws is laten we je het uiteraard hier weten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen