search
Deze moderne scifi-cultfilm wordt een tv-serie
Films / Nieuws

Deze moderne scifi-cultfilm wordt een tv-serie

Regisseurs Justin Benson en Aaron Moorhead keren terug om de scifi-cultfilm 'The Endless' aan te passen naar een tv-serie.

De film uit 2017 krijgt een omvorming tot een tv-serie. Zijn de regisseurs al gestart met schrijven en hoe deed de oorspronkelijke film het?

Film 'The Endless'


De film maakte zijn debuut maakte op The Tribeca Film Festival in 2017. We volgen hierin het verhaal van twee broers die te maken hebben met spanningen in hun relatie. Ze bezoeken een vermeende sekte waartoe ze ooit behoorden en ontdekken gaandeweg dat de situatie nog vreemder is dan ze zich realiseerden.

Benson en Moorhead


De film ontving zeer positieve recensies van critici en deed de carrière van de regisseurs alleen maar goed. Sindsdien hebben ze afleveringen van Moon Knight en het aankomende seizoen van Loki geregisseerd. Moorhead zei het volgende over de tv-serie.

"De hoofdpersonen zijn weer Aaron en Justin. Maar dat is ongeveer zo ver als we nu waarschijnlijk kunnen gaan. Ik kan wel zeggen dat ik versteld sta van hoe goed het is. Het is verreweg het beste werk van Justin en het is gewoon zo ongelooflijk leuk om aan te werken."

Het nieuwe project


Het duo onthulde dat ze momenteel bezig zijn met het schrijven van het project, waarin ze ook een rol zouden spelen. Het zal zich afspelen in hetzelfde Endless-universum als de film uit 2017.

Voorlopig zwijgen de regisseurs van The Endless over het uitgangspunt van de tv-show en het mogelijke plot en geven zelfs uiting aan hun besluiteloosheid over de vraag of er al aan gewerkt kan worden.

Scores


Op IMDB pakt de film een score van 6.5/10. De film scoort op Rotten Tomatoes onder het publiek 67%. De recensenten zijn echter guller in hun oordeel over de film met 92%. Eén van hen zegt het volgende over de film.

"Een puzzel om te ontrafelen, een doolhof om op te lossen, het presenteert een slimme, bevredigende breinbreker van een sci-fi/horror-hybride."

De film kan je helaas niet streamen bij één van de diensten. Je kan de film echter wel huren bij Prime Video als je deze wilt bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen