Wordt Red's identiteit in 'The Blacklist''s slotseizoen eindelijk onthuld?

Onthulling ware identiteit Raymond Reddington?

Na vele fantheorieën is de hamvraag voor seizoen 10 of Red's ware identiteit bekendgemaakt wordt.

Valeria Milic, 12 maart 2023 19:48

De ware identiteit van Raymond "Red" Reddington was vanaf het begin van The Blacklist al een raadsel. Door de jaren heen zijn de speculaties niet van de lucht geweest.
Red's voorwaarde was destijds dat hij uitsluitend met de beginneling Liz (Megan Boone) zou werken. Dit was natuurlijk opvallend, en menigeen gelooft dat Red Liz's vader is.

Overgenomen naam

Voor nu is bekend dat een man genaamd Raymond Reddington inderdaad Liz's vader is. Uit zijn relatie met spionne Katarina Rostova (Laila Robins) werd Liz geboren. De 'echte' Reddington kwam vervolgens om bij een brand. Red nam vervolgens zijn naam over, de vraag rijst dus wat Red's echte naam is.

Uitgesproken showrunner

Aan showrunner Jon Eisendrath zal het in elk geval niet liggen. In een interview met TV Line wond Eisendrath er geen doekjes om. "Als het aan mij ligt, weet iedereen aan het einde precies wie hij is. Mocht het zo zijn dat die vraag niet beantwoord wordt, dan weten jullie dat iemand van hogerop anders heeft beslist," aldus de maker.

Eén humoristische theorie is dat Rostova destijds een geslachtsveranderende operatie onderging en tegenwoordig door het leven gaat als Red. Verder mag niet vergeten worden dat The Blacklist altijd zaken heeft onthuld die op hun beurt weer vraagtekens opwierpen. Mochten we inderdaad te weten komen wie Red 'echt' is, dan zal ook dit hoogstwaarschijnlijk opnieuw een geheimzinnige ontdekking zijn.

Kijk The Blacklist op Netflix.
Lees meer over: The Blacklist, James Spader, Diego Klattenhoff, Hisham Tawfiq, Anya Banerjee, Harry Lennix

Informatie over de serie: The Blacklist

Populair nieuws