search
Disney+ onthult entree van superster in 'Only Murders in the Building' seizoen 3
Series / Trailer

Disney+ onthult entree van superster in 'Only Murders in the Building' seizoen 3

Naast een nieuwe moordzaak, zien we in seizoen 3 van 'Only Murders in the Building' ook een bekende actrice verschijnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste teaser voor het derde seizoen van de geliefde Disney+-serie Only Murders in the Building is uitgekomen. De serie is momenteel in productie, maar de teaser werd zondagnacht tijdens de Oscars al uitgezonden.

In de trailer zien we ook voor het eerst een wel heel bekende actrice verschijnen, die dit seizoen een rol in de serie speelt. De teaser belooft een "verrassing die je nooit zag aankomen", waarna we een geschokte Meryl Streep zien.

Nieuwe moordzaak


Het grootste deel van de clip lijkt te zijn gericht op repetities van het toneelstuk dat we zagen in de laatste momenten van het tweede seizoen. De personages waren allemaal aan het repeteren voor de openingsavond van het toneelstuk, waarbij Ben Glenroy stierf op het podium.

Het derde seizoen begint met onze vaste true-crime podcasters Charles, Oliver en Mabel (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die weer bij elkaar komen om erachter te komen wie Ben heeft vermoord.

Het is momenteel niet duidelijk wanneer het derde seizoen wordt uitgezonden. De vorige seizoenen kwamen uit in augustus, maar nu lijkt het erop dat het eerder oktober zal worden.

Only Murders in the Building is te zien op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen