search
Wat vindt Nederland van 'Luther: The Fallen Sun'?
Films / Featured

Wat vindt Nederland van 'Luther: The Fallen Sun'?

Niet alleen mensen zijn bang bij het kijken van deze film.

Na lang wachten komt er eindelijk een vervolg op de serie Luther genaamd The Fallen Sun. Deze keer geen serie-afleveringen maar een film van twee uur. Hoe is deze ontvangen in Nederland?

Idris Elba


Met de BBC-serie Luther werd acteur Idris Elba bekend bij het grote publiek. Inmiddels kennen we hem als mogelijke opvolger van James Bond en als filmster van films als Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Beast en Three Thousand Years of Longing.

Ongrijpbaar


In deze nieuwe film moet Luther het opnemen tegen een manipulerende tegenstander die ongrijpbaar lijkt. Wat het extra moeilijk maakt is dat Luther in de gevangenis zit voor zijn eerdere misdragingen.

Tijdje geleden


De laatste nieuwe serie van Luther dateert alweer van ruim drie jaar geleden. Geen wonder dat sommige mensen erg hebben uitgekeken naar deze nieuwe film:Veel kijkers vonden de film spannend. En niet alleen mensen zijn bang tijdens het kijken van The Fallen Sun.

'Wat een goede film', concludeert een andere kijker. En er is een cliffhanger aan het einde. Deze zullen we hier maar niet uit de doeken doen.Nummer 1 bij Netflix


The Fallen Sun staat momenteel op nummer 1 in Nederland bij de best bekeken films van Netflix. Heb je de film nog niet gezien? De serie en de film zijn te bekijken via Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen